Teak Side tables

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Teak side table

Ook voor teak side tables bent u bij Teakscout24 aan het juiste adres! Een side table is een tafel die is ontworpen om tegen een muur gezet te worden. De tafel is hierdoor vaak relatief ondiep ten opzicht van de breedte. De klassieke side table is ongeveer 1,60 meter breed en 40 cm diep. Het tafelblad is in dit type aan de poten verbonden met een scheenconstructie, waarin een enkel laadje zit verwerkt. Op 15 cm van de grond is dan vaak nog een onderplank bevestigd.

Teakscout heeft zowel deze klassieke vorm van de side table in het assortiment als meer afwijkende modellen, zoals dit model, wat voorzien is van een wijnrek, of dit model met drie lades.

Showroom

Teakscout24 is meer dan een webshop. De meubels die worden aangeboden op de website zijn vrijwel allemaal direct leverbaar vanuit voorraad, die opgesteld staat in de showroom aan de Oosterhamrikkade 78 in Groningen, alwaar u al deze meubels kunt bezichtigen. Het kopen van een teak meubel is een persoonlijke keuze, wij vinden het belangrijk dat u deze keuze weloverwogen kunt maken. Daarom zijn wij u óók graag van dienst met persoonlijk advies en jarenlange kennis. Wij vinden service zo belangrijk dat wij niet alleen de meeste meubels binnen 5 werkdagen leveren, maar zelfs in overleg meubels aanpassen naar uw wensen, mocht u uw ideale teak meubel zelfs bij ons niet kunnen vinden.

FSC en milieu

Alle teak side tables van Teakscout24.nl hebben het FCS keurmerk. Dit keurmerk verkrijgen ze op bijzondere wijze. Het zal u niet ontgaan zijn dat al onze meubelen een prachtige doorleefde uitstraling hebben. Dit hebben ze te danken aan het gebruik van gerecycled teakhout. Dit hout is afkomstig uit Indonesië. In Indonesië worden veel oude houten bouwwerken vervangen door stenen gebouwen, waardoor de levensstandaard daar omhoog gaat. De lokale bevolking ontvangt geld voor het oude hout, waarop het weer wordt gebruikt voor het bouwen van onze meubelen. Op deze manier belasten we het bosbestand niet onnodig, helpen wij de Indonesische bevolking, hebben onze meubels een unieke uitstraling en zijn ze daarnaast ontzettend degelijk.

Onze klassieke meubelen worden ook met klassieke, degelijke en beproefde bouwwijzen gebouwd. Denk hierbij aan de klassieke pen-gat verbinding en de prachtige, sterke en bewerkelijke zwaluwstaartverbinding. Al deze kwaliteiten ziet u terug in de echtheid van onze teak side tables!