Teak Bijzettafels

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Teak bijzettafels

Wie denkt aan bijzettafels, denkt al snel aan het setje van drie onder elkaar te schuiven eikenhouten tafeltjes die eigenlijk onmisbaar waren in elk interieur in de 20e eeuw. Bijzettafeltjes werden daarom een tijdlang geassocieerd met burgerlijkheid en verwenen daarom in die vorm grotendeels uit moderne interieur. Het bijzettafeltje is echter nooit écht verdwenen, want het vond nieuwe vormen. En dit is geheel terecht want bijzettafeltjes zijn bijzonder handige meubelstukken en dat ze niet saai hoeven te zijn is duidelijk als u kijkt naar ons assortiment aan creatieve versies van dit klassieke meubeltype! Moderne herinterpretaties zijn onder anderen onze teak bijzettafels in de vorm van een ruw blok teak, gezaagd uit een wortelkluit of bijzettafeltjes die veel hoger zijn dan gangbaar is.

Doorleefd Teak

Alle teak bijzettafels van Teakscout24 hebben het FCS keurmerk en zijn gemaakt van gerecycled teakhout. 
Het hout is afkomstig van balken en planken uit de huizen en boten in Indonesië. In Indonesië is men tegenwoordig bezig de houten huizen te vervangen voor stenen exemplaren. De balken en planken afkomstig uit deze huizen en boten worden geschaafd en geschuurd, en gebruikt in onder anderen de teakhouten bijzettafels van Teakscout24.

Onze keuze en service

Bij Teakscout24 doen wij er alles aan om u te laten slagen in uw zoektocht naar de perfecte bijzettafel. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment en hebben we de meeste van onze producten op voorraad. Dit laatste betekent niet alleen dat we snel kunnen leveren, maar ook dat u het product in het echt kunt bekijken. Teakscout24 is daardoor veel meer dan een webwinkel. Als u onze showroom bezoekt zult u kennis maken met onze meubelmaker, die ten allen tijde bereid is om een meubel, indien nodig, aan te passen naar uw wensen. U hoort het al, voor teak bijzettafels, of voor andere teakhouten meubels, moet u bij teakscout24 zijn!