Verschil in afwerking.

Hieronder ziet u de verschillende afwerkingen welke onze teak meubelen hebben. De meeste teak meubels zijn verkrijgbaar in zowel de gladde als geborstelde afwerking. Alle meubelen zijn op aanvraag in de koloniale kleur verkrijgbaar. Op de site staat per meubel vermeld in welke afwerkingen het op voorraad is. Staat het product welke u wenst er niet in de juiste afwerking tussen, stuurt u ons dan een e-mail.Glad

Glad

Meubels welke glad zijn afgewerkt hebben geen verdere behandeling ondergaan. Het oppervlak is ook niet gelakt met blanke lak of vernis maar is echt puur hout. Het hout is geschaafd en heeft een egaal oppervlak. 

GeborsteldGeborsteld

De meubelen zijn na montage bewerkt met een staalborstel, waardoor het zachtere materiaal van het hout wordt weggeborsteld en de nerfstructuur van het hout geaccentueerd wordt. Het oppervlak van het hout wordt hierdoor grilliger, voelt ruwer aan en het hout ziet er geleefd uit. Meubels in deze afwerking hebben een ruwe, geleefde uitstraling en wekken de indruk dat ze decennia gebruikt zijn geweest. Deze afwerking geeft een meubel extra karakter.

 

Koloniaal Bruin

 

Koloniaal bruin

Meubelen met deze afwerking zijn gelakt in een koloniaal bruine tint, waardoor nog wel de nerfstructuur zichtbaar is maar waardoor de meubels een donkerdere uitstraling hebben zoals in de koloniale stijl gebruikelijk is. Veel van onze meubelen lenen zich uitstekend om in een koloniaal interieur geïntegreerd te worden.
Wenst u één van onze producten in de koloniale afwerking, neemt u dan contact met ons op.