Kasten

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Teak Kasten

Bij teakscout24 vormen de teak kasten de grootste categorie. Als het op teakhouten kasten aankomt, hebben wij dan ook werkelijk alles. Wij onderscheiden een verscheidenheid aan subcategorieën binnen de categorie kasten, zoals onder andere boekenkasten, wijnkasten, vitrinekasten en buffetkasten. Ook hebben we een speciale categorie voor minder gangbare types kasten, zoals hoekkasten en ouderwetse en moderne jagerskasten. Bij Teakscout24 mogen wij ons dan ook met recht specialist noemen op het gebied van teakhouten kasten. De meeste kasten zijn in verschillende maten leverbaar en kunnen in overleg zelfs op maat gemaakt worden.

Authentieke uitstraling

Zoals al onze meubelen, zijn ook onze teak kasten gebouwd van gerecycled teakhout, hun authentieke uitstraling danken ze echter niet alleen aan dit duurzame en prachige materiaal, maar ook aan hun bouwwijze. Vrijwel al onze meubelen zijn gebouwd door ambachtslieden die gebruik maken van oersterke en -degelijke bouwwijzen. Dit ziet u terug in de meubels inde vorm van licht uitstekende pennen van de pen-gat verbindingen en de prachtige zwaluwstaartverbindingen in bijvoorbeeld de lades. Onze teak kasten zijn doorgaans uitgevoerd in een licht klassieke stijl, wat doet denken aan de het degelijke meubelwerk van weleer. Toch hebben we ook kasten met een veel modernere uitstraling, die toch het bijzondere van teak behouden.

Showroom

Teakscout24 onderscheidt zich van andere aanbieders van teak meubelen omdat we een groot deel van ons assortiment op voorraad hebben en dus direkt kunnen leveren. Deze voorrad is tevens te bezichtigen in onze showroom in Groningen, zodat u de meubels ook eerst kunt komen bekijken. Een teakhouten kast blijft een erg persoonlijke aankoop en het helpt daarom vaak om het meubel in het echt te zien en om het desnoods eens naast andere teak meubelen te kunnen zien. Bent u dus op zoek naar teak kasten, kom dan zeker eens langs bij onze showroom aan de Oosterhamrikkade 78!