Decoratie

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Teak decoratie

Hoewel we bij Teakscout24 veel robuuste en grote meubels verkopen, hebben we ook oog voor het kleine. We hebben een groot assortiment aan unieke teakhouten snijwerken. Deze snijwerken variëren van houtkunst uit organische vormen, tot deurstoppers met dierenkoppen. Deze categorie omvat ook een aantal artefacten zoals een authentieke oude vijzel met versiering in de vorm van snijwerk, snijwerk afkomstig van een oude tempel, versteend hout en een oud houten masker.

Functionele decoratie

Een aantal van onze decoratieve stukken kunnen ook functioneel toegepast worden, zoals de teakhouten zuil, die als plantentafeltje zou kunnen fungeren, of ons insectenhotel: een teakhouten kunstwerk dat in de tuin een schuilplaats zou kunnen bieden voor allerlei (vliegende) insecten.

Assortiment

Ons assortiment in deze categorie wisselt aldoor. Veel van de artikelen in deze categorie zijn uniek en lopen we tegen het lijf bij speciale teakbeurzen. Houd de site van Teakscout24 in de gaten voor nieuwe artikelen in de categorie teak decoratie, maar kom vooral langs in de showroom want deze categorie wisselt snel!