Teak bedden

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Teak bedden

Teakscout24 levert twee modellen teak bedden, de modern vormgegeven “Bridget” en de meer klassieke “Sophia”. Beide bedden maken met hun solide bouw en het stoere teakhout echt indruk. Het prachtig verkleurde teakhout is door zijn natuurlijke en rustige uitstraling het materiaal bij uitstek voor een mooi en solide bed waarin u helemaal tot rust komt. Om uw teakhouten bed perfect tot zijn recht te laten komen in uw slaapkamer levert Teakscout24 tevens bijpassende nachtkastjes. Voor beide modellen is er een bijpassend nachtkastje, maar uiteraard kunt u ook kiezen uit één van onze bijzettafels als nachtkastje te gebruiken. Ook onze bedden worden in verschillende maten geleverd.


Gerecylced teak

De twee modellen die wij aanbieden zijn beide van gerecyled teak gemaakt. Dit wil zeggen dat dit teakhout al een leven achter zich heeft. Dit hout is afkomstig uit Indonesië. In Indonesië wordt een slag gemaakt om oude, versleten, houten huizen te vervangen door stenen exemplaren. Het hout dat daarbij vrijkomt wordt weer verkocht, zo profiteren alle partijen van deze handel, óók het milieu, omdat er geen nieuwe bomen hoeven te worden gekapt. Onze meubels dragen dan ook het FSC keurmerk.

 

Service

Doordat wij de meeste van onze meubelen op voorraad hebben in onze showroom kunt u niet alleen uw meubelen bekijken voordat u overgaat to aanschaf, maar kunnen wij ook een vliegensvlugge levering garanderen! Wij streven er naar uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis af te leveren. Een bed is een zwaar en groot meubel, wij komen het dan ook graag voor u op verdieping leveren. Mocht dit wenselijk zijn, geef dit dan vantevoren wel even aan, dan kunnen wij extra handen meenemen!

Wij denken graag met u mee, dus voor teak bedden bent u bij Teakscout24 aan de Oosterhamrikkade 78 in Groningen absoluut aan het juiste adres!