In de media

Diverse kranten, internetblogs, en magazines hebben in de loop der tijd over ons geschreven.
Hieronder vindt u een recente selectie "in de media" over ons bedrijf.

Het Gezinsblad 

Gezinsbode

REGIO/GRONINGEN – Johannes R. van Donselaar zocht na zijn afstuderen een locatie in Groningen om zijn aannemers- en bouwbedrijf te vestigen. Hij nam Romania-meubelen aan de Oosterhamrikkade in Groningen over.

“Het plan was om voor in de zaak de winkel met ambachtelijke houten meubelen te handhaven en achter in de zaak het aannemers- en bouwbedrijf te vestigen. Helaas kwam het bouwbedrijf niet echt van de grond, omdat net in die tijd de bouwmarkten in stortte.” Van Donselaar heeft zich inmiddels volledig gericht op de meubelen en Romania-meubelen bestaat al zo’n twintig jaar. “Van oudsher bestond het meubelassortiment uit import uit de Oostbloklanden. Nu importeer ik ambachtelijke teakhouten meubelen uit Indonesië. Door de grote en constant aanwezige voorraad in teakhouten meubelen ben ik een specialist geworden in dit segment.”

Lees het hele artikel op www.hetgezinsblad.nl/nieuws/40609/teakscout24-nl-expert-in-teakmeubelen
 
 

 

Krant van HoogeveenKrant van Hoogeveen

Teakscout: Expert in teakmeubelen

GRONINGEN – Johannes R. van Donselaar zocht na zijn afstuderen een locatie in Groningen om zijn aannemers- en bouwbedrijf te vestigen. Hij nam Romania-meubelen aan de Oosterhamrikkade in Groningen over.

“Het plan was om voor in de zaak de winkel met ambachtelijke houten meubelen te handhaven en achter inde zaak het aannemers- en bouwbedrijf te vestigen. Helaas kwam het bouwbedrijf niet echt van de grond, omdat net in die tijd de bouwmarkten in stortte.”

Van Donselaar heeft zich inmiddels volledig gericht op de meubelen en Romania-meubelen bestaat al zo’n twintig jaar. “Van oudsher bestond het meubelassortiment uit import uit de Oostbloklanden. Nu importeer ik ambachtelijke teakhouten meubelen uit Indonesië. Door de grote en constant aanwezige voorraad in teakhouten meubelen ben ik een specialist geworden in dit segment.”

Lees het hele artikel op krantvanhoogeveen.nl